Home
Nieuws
KWPN hengsten
Fokmerries
Veulens
Contact

    

                              Nieuws

 

Joppe, 26 juni, 2019: een fantastisch chique hengstveulen van Daily Diamond x elite van Wynton x elite preferent prestatie van De Niro!                                

                        

                            

 

 

Hoge Mierde, 30 maart 2019: in de Excellent Dressage Sales werd Karenina (elite van Governor x De Niro) verkocht aan Natalia Bronnikova.

 

Joppe, 24 maart 2019: ons prachtige merrieveulen van Dreamboy x Totilas x  De Niro 1 week oud!

                 

Subtop, Maren Kessel,  24 maart 2019: na de overwinning in Gastel, Houten en Maasdijk, opnieuw een overwinning voor Four Legends en Dominque Filion in de Prix St Georges! 

Subtop Maasdijk, 3 februari 2019: een dag na de succesvolle hengstenkeuring doet de halfbroer van Le Formidable van zich spreken! Four Legends maakt een super debuut in de Prix St Georges met ruim 71%! En last but not least wint Aurum, de Ferro-zoon van Annabel de ZZL in Delft.

Den Bosch, 2 februari 2019: Le Formidable (Bordeaux x Ferro x De Niro) kampioen van de hengstenkeuring 2019!!! Annabel's legacy continues...

 

 

 Ermelo, 5 en 6 december 2018: Fantastische resultaten voor de stam van Annabel. De bijna driejarige hengsten Le Formidable (Bordeaux x Ferro x De Niro) en Lordswood Legend (Ferdeaux x Wynton x De Niro) lieten zich fantastisch zien en werden doorverwezen naar de tweede bezichtiging. Daarnaast deden ook andere hengsten uit Wynton-moeders het opvallend goed.

 

                                       Le Formidable, Bordeaux x Ferro x De Niro

 

                                Lordswood Legend (Ferdeaux x Wynton x De Niro)

 

17 november 2018: Onze internationale Grand Prix en keurhengst Wynton verkocht naar Canadream Farm in Canada. Wij wensen Canadream Farm heel veel succes met deze geweldige hengst.

Indoor Tolbert, 8 en 9 september 2018: Chagall D&R en Patrick van der Meer winnen tweemaal de Grand Prix met bijna 68 % en 69,34%!    

 

NMK Ermelo 15-18 augustus 2018: Isabel en Kashmyra hebben beide geweldig gepresteerd op de NMK. Kashmyra in de Kampioenskeuring en Isabel in de finale van de Pavo Cup bij de vijfjarigen.

 

CK De Mortel 14 juli 2018: een fantastische dag op de Centrale Keuring! Kashmyra (Gaudi x Florencio x Ferro) en Karenina (Governor x De Niro x Romancier) werden allebei voorlopig keur en Kashmyra werd 4e in de supersterke kopgroep en uitgenodigd voor de NMK.

14 juli 2018, Pavo Cup de Mortel:  Charissa en Isabel winnaars van de PAVO Cup bij de 5-jarigen met 83 punten!

Joppe, 2 juli 2018: een prachtig Dreamboy hengstveulen uit Davigna (elite NMK van Wynton x elite preferent prestatie van De Niro). Welkom kleine Navarro!

Berlicum, 2 juni 2018: Isabel werd door Charissa naar het elitepredicaat gereden. Ze zetten een sterke IBOP neer met 81 punten.  

Delft, 1 juni 2018: in de gecombineerde kür op muziek kwamen de halfbroertjes Chagall (Grand Prix) en Aurum (Z2) aan de start. Chagall ging er met de winst vandoor met bijna 74%  en Aurum werd tweede met ruim 71%. 

 

Schijndel, 11 mei 2018: Kashmyra (Gaudi x Florencio) in training voor de merriekeuring bij Stal Witte.                      

 

Warnsveld, 4 april 2018: een prachtig donkerbruin merrieveulen geboren via ET van Gaudi x elite van Charmeur x Santano x Biotop (uit de stam van Gerard Vervoorn).

 

Hulten, 17 maart 2018: een prachtige overwinning voor Chagall en Patrick in de Grand Prix met een score van ruim 69%!

 

Neumünster, 17 en 18 februari 2018: twee weken na zijn keurverklaring bewijst Wynton dat hij nog steeds aan de top mee kan doen: een 5e en 6e plaats in de Wereldbekerkwalificatie met een score van 73% in De Grand Prix en 77,65 % in de GP Kür op muziek.

 

Den Bosch, 2 februari 2018: Wynton keur verklaard op basis van zijn kwaliteiten voor de fokkerij:  waaronder 5 goedgekeurde hengsten en een dressuurindex van 157 met een betrouwbaarheid van 95%!

 

Joppe, 26 januari 2018, wat een verdrietige dag: Annabel is vandaag op 21-jarige leeftijd overleden. Wat heeft ze ons onvoorstelbaar veel gegeven! May she rest in peace. 

 

Nieuw en Sint Joosland, 21 januari 2018, Wynton en Madeleine nipt tweede in de Grand Prix met een fantastische score van 74,75%! 

 

Assen, 13 en 14 januari 2018, het jaar is goed begonnen: Chagall D&R en Patrick werden 2 maal 2e in de Grand Prix in Assen. 

 

Schijndel, november 2017, prachtige foto's van Isabel en Gaudi, gemaakt door Sjoert!                                                                              

 

                             

 Ermelo, 8 november 2017, een vijfde KWPN goedgekeurde zoon voor Wynton. Imposant (mv. Krack C) werd in het stamboek ingeschreven met maar liefst 89 punten. In het vervolg zal hij door het leven gaan onder zijn nieuwe naam Imposantos.  

 

Nieuw en Sint Joosland, 13 - 15 oktober 2017: driemaal een overtuigende overwinning voor Wynton-zoon Dark President; in de PSG met 73,3%, in de Inter 1 met 73.6% en in de kür op muziek met ruim 78%. Voor Chagall een prachtige 3e plaats in de GP kur met 70,63%.

 

2 oktober 2017: Bretton Woods zoon Bretton Leaf goedgekeurd bij het Zwitsers stamboek. De vijfjarige hengst komt uit een Abanos x Rubinstein I merrie. 

                                        Bretton Woods met Matthias Alexander Rath

Ermelo, 19 augustus 2017: Wynton zoon Imposant derde in de finale van de Pavo Cup bij de vierjarigen met prachtige scores én aangewezen voor het verkort verrichtingsonderzoek dit najaar. Bretton Woods dochter Great Lady TC won de Pavo Cup bij de zesjarigen. 

                                                              Imposant (Wynton x Krack C) 

                                             Great Lady TC (Bretton Woods x Osmium) 

 

Ermelo, 6 augustus 2017: Wynton zoon Dark President wint met Ricardo Sanavio de Stallion of the Year Freestyle met bijna 75%! 

 

CK Flevoland, 20 juli 2017: na eerder al de overwinning in de VSN trofee en de Stal van de Sande Cup te hebben behaald, loopt Wynton zoon Imposant (mv. Krack C) met een formidabele score van 90 punten naar de overwinning in de Pavocup! 

 

Ermelo, 15 juli 2017: Wynton en Madeleine 7e in de Grand Prix en 3e in de Grand Prix Special op het NK met mooie scores rond de 71%. Als gevolg hiervan zijn ze weer opgenomen in het B-kader. 

 

30 juni 2017: Four Legends op de cover van In de Strengen. De lat ligt inderdaad hoog voor de EDS!                                                                                                                                 

                                       

 

   

29 juni 2017: een verrassing 's ochtends vroeg bij het voeren. Twee weken te vroeg geboren, een prachtig merrieveulen van Dreamboy x Totilas x De Niro.

  

Liempde, 11 juni 2017: opnieuw een overwinning in de Grand Prix, ditmaal voor Wynton en Madeleine met een score van ruim 70%.                                                                                

                                                                                                                                                                       

Delft, 9 juni 2017: Chagall sluit zijn debuut in de Grand Prix winnend af. Bijna 72% in de GP Kur op muziek. Patrick heeft het weer fantastisch gedaan.

 

1 juni 2017: een prachtig merrieveulen van Franklin voor Davigna (elite NMK van Wynton x elite preferent prestatie van De Niro).

 

Ermelo, 20 mei 2017: een vierde goedgekeurde hengst voor Wynton, uit een Cabochon moeder, Ibsen genaamd.                           

            

 

 

Maasdijk, 14 mei 2017: de kop is eraf! Chagall na meer dan een jaar uit de wedstrijdring te zijn geweest een mooie tweede plek en bijna 66% bij zijn debuut in de Intermediaire II. 

 

9 mei 2017: my sweet Lady Jane! Apache x elite preferent prestatie van De Niro. Als jaarling nog net zo mooi als toen ze een veulen was. Of misschien nog wel mooier.

 

Maren-Kessel, 18 maart 2017: opnieuw een klinkende overwinning van Four Legends! Na één keer ZZ-licht te hebben gestart, nu een overwinning in het ZZ-Zwaar met bijna 70%.

 

Indoor Brabant, 11 maart 2017: wat een geweldige internationale come back van Wynton! Een 6e en 8e plaats in de Wereldbeker kwalificatie met 72% in de Grand Prix en 76,5% in de Grand Prix Kür. 

 

Rucphen, 5 maart 2017, Four Legends continues his winning ways! Bij zijn debuut met Stephanie Kooijman in het ZZ-licht liep hij meteen naar de overwinning met een score van 73,43%.

 

Berlicum, 18 februari 2017: opnieuw succes voor Wynton x Krack zoon Imposant. Onder Bart Veeze won hij de Stal van de Sande Cup voor vierjarige dressuurpaarden met 85 punten en een 10 door gastruiter Dinja van Liere.

 

Den Bosch, 3 februari 2017: Four Legends en Stephanie Kooijman in een uitverkochte Brabanthal kampioen hengstencompetitie klasse Z.

                      

 

Nieuw en Sint Joosland, 22 januari 2017:  Wynton is back on track! Na de oefenwedstrijd in Uden twee weken geleden maakte hij nu zijn come back met Madeleine in de Grand Prix met bijna 73% en een A-kader score. 
                           

 

Januari 2017: Dankzij  de prestaties van Aurum (2e bezichtigingshengst van Ferro) in de Z2 en de prestaties van haar beide goedgekeurde zonen Bretton Woods en Chagall in de internationale Lichte Tour is Annabel behalve elite preferent ook prestatie geworden.                                                     

 

                                                                                                                                                              Kootwijkerbroek, 28 december 2016: Wynton-zoon Imposant W (mv. Krack) met Bart Veeze naar de overwinning in de VSN-trofee.

                    

 

De Peelbergen, 17 december 2016: Four Legends ook onder Stephanie Kooijman naar de winst in de hengstencompetitie klasse Z met 84 punten en ditmaal een 9,5 voor de draf.

Ermelo, 23 november 2016: Four Legends en Philip van Ommen winnaars van de hengstencompetitie klasse Z met o.a. een 9 voor de draf!                                       

                           

 

NMK Ermelo, 12 augustus 2016, opnieuw geweldige resultaten voor de stam van Annabel én die van Wynton: Isabel (Totilas x De Niro) in de kampioenskeuring en Le Formidable (Bordeaux x Ferro x De Niro) van Saskia Poel kampioen bij de dressuurveulens! Tenslotte werd de Jazz x Sir Donnerhall x Rubinstein I (uit de lijn van Wynton) van Linda de Bie 4e bij de oudere dressuurmerries! Van harte gefeliciteerd!                              

                         

                       

 

WK Ermelo, 31 juli 2016,  wat een enerverend weekend. Na een 5e plaats in de qualifier op vrijdag werd Four Legends 4e in de finale met prachtige cijfers: 9,8 voor de draf, 8,5 voor de stap, een 9 voor de galop en een 9 voor algemene indruk. Het was tevens de laatste wedstrijd voor Marieke van der Putten en Four Legends. In de veiling van de EDS tijdens het WK werd Four Legends voor een topprijs verkocht. Hij  zal behouden blijven voor Nederland en verder opgeleid worden door Philip van Ommen. In de EDS werd onze Lady Jane (Apache x De Niro) eveneens voor een topprijs verkocht.

                        

 

 

 

 

 

 

Stal Joppe  | j.m.jansen.joppe@hetnet.nl of gblanken@hetnet.nl of welmoedjansen@planet.nl